Tjänster

När vi arbetar med våra kunder börjar vi alltid med ett möte där vi lyssnar in behov och önskemål. Vi vill gärna veta hur vi bäst kan hjälpa till, så att du som kund får ut mesta möjliga av vårt samarbete. Nedan hittar du mer information om våra tjänster!

Hemsidor

Forma navet till företagets digitala avtryck! Hemsidan är en central punkt där du kopplar ihop all information som finns om företaget, dess tjänster och produkter. Du fångar upp besökare från alla kanaler som företaget är synliga på, och ledee besökarna vidare till rätt budskap, kontakten eller köp. Lägg till en webbshop för en komplett säljkanal.

Support

Vill du fokusera mer på din verksamhet och mindre på underhåll och uppdateringar av din WordPress-hemsida? Med en support-prenumeration ser vi till att hålla din hemsida uppdaterad och säker. Samtidigt har du möjlighet att skicka in supportärenden när du behöver vår hjälp att uppdatera bilder och innehåll.

Grafiskt material

Vi hjälper dig att ta fram alltifrån logotyp och företagsidentitet ( grafisk profil) till det tryckta och digitala materialet. Använd det visuella för att sticka ut på marknaden. Betona din kommunikation & marknadsföring. Med en tydlig grafisk profil skapar du igenkänning till ditt varumärke. Samtidigt blir det enklare för verksamheten att hålla ihop budskapet.

Fotografering

Låt det visuella materialet sticka ut med personliga bilder anpassade till just ditt varumärke! Beroende på verksamhet kan olika typer av bilder skapa olika känslor för ditt företag. Med rätt typ av bilder, i bästa kvalitet, får din kommunikation ett lyft och upplevs som proffsigare. Vi hjälper dig att ta fram personliga bilder som du kan använda i din marknadsföring. Alltifrån företagsporträtt och eventfoto till lokal-, kontor- och produktfotografering.

Sociala medier

Mycket av marknadsföringen idag sker på sociala medier. Där kan du rikta dig direkt till olika målgrupper i olika plattformar beroende på vilket budskap du vill nå ut med. Vi hjälper dig att starta upp företagskonton i relevanta sociala kanaler. Vi kan också hjälpa dig att hålla dessa konton uppdaterade med innehåll i olika utsträckning.

Vill du veta mer om våra tjänster, eller är du intresserad av att veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss i dag, så bokar vi ett första möte och ser vilka utmaningar vi kan hjälpa till att lösa!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.