Tjänster

När vi arbetar med våra kunder ser vi alltid till att ha ett första möte för att lyssna in behov, och se hur vi bäst kan hjälpa till så att du som kund ska kunna få ut det mesta utav vårt samarbete. Nedan hittar du mer information om våra tjänster!

Hemsidor

Forma navet för ditt företags digitala avtryck! Hemsidan är en central del för att koppla ihop all den information som finns kring företaget, dess tjänster & produkter. Du fångar upp besökare från alla de kanaler som företaget för gör sig synliga på, och kan leda besökarna vidare till det önskade budskapet, kontakten eller köpet. Addera en webbshop, för en oavkortad säljkanal.

Support

Vill du fokusera på din verksamhet och dina tjänster, istället för att hålla på med uppdateringar och underhåll av din WordPress-hemsida? Genom en support-prenumeration uppdaterar vi hemsidan och plugin åt dig, samtidigt som du har möjlighet att skicka in supportärenden när du vill ha hjälp att uppdatera innehåll och bilder på hemsidan!

Grafiskt material

Vi hjälper dig ta fram alltifrån logotyp och företagsidentitet (den grafiska profilen), till det tryckta och digitala material där det visuella används för att framhäva din kommunikation & marknadsföring. Med en tydlig grafisk profil skapas en igenkänning till företagets varumärke, och gör det lättare för verksamheten att hålla ihop sitt budskap.

Fotografering

Låt ditt visuella material sticka ut med personliga bilder anpassade till ditt varumärke! Beroende på din verksamhet kan olika typer av bilder skapa olika känsla för ditt företag. Bättre kvalitet och rätt typer av bilder kommer ge din kommunikation ett större lyft och upplevas som proffsigare. Vi hjälper dig skapa personliga bilder för dig att använda i din marknadsföring. Allt ifrån företagsporträtt och eventfoto till lokal-, kontor- och produktfotografering. 

Sociala medier

Mycket av marknadsföringen idag sker på sociala medier, där man kan rikta in sig sig på olika målgrupper beroende på vilket budskap som eftersträvas. Vi hjälper dig att starta upp företagskonton i relevanta sociala kanaler. Vi kan också hjälpa dig att hålla dessa konton uppdaterade med innehåll i olika utsträckning, beroende på ditt behov.

Vill du veta mer om våra tjänster, eller är intresserad av att veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss nedan så tar vi ett första möte och ser vilka utmaningar vi kan hjälpa till att lösa!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.