Kompetenstrappan

Kompetenstrappan

Kompetenstrappan tillhandahåller kurser inom en bred variation av områden som är kopplade till den offentliga sektorn. Det inkluderar områden såsom socialtjänst, skola, upphandling, ledarskap, offentlig förvaltning, juridik med mera.

Hemsida

I och med att de inte hade en befintlig hemsida, hade vi privilegiet att skapa en helt ny webbplats för dem, inklusive en integrerad webbshop. Genom detta projekt kunde vi hjälpa dem att etablera en digital närvaro som inte bara presenterade deras verksamhet på ett överskådligt sätt, utan även möjliggjorde försäljning av deras kurser via webbshopen.

Länk till hemsidan här

Logga

Vi hade förmånen att få skapa en logotyp åt Kompetenstrappan. Genom att samarbeta med deras vision och mål kunde vi skapa en logotyp som inte bara visuellt representerar deras varumärke, utan även fångar essensen av deras verksamhet inom utbildning och kompetensutveckling för den offentliga sektorn. Logotypen har utformats med omsorg för att vara igenkännbar och föra fram deras identitet på ett sätt som talar till deras målgrupp och kommunicerar deras expertis.

Grafisk profil

Eftersom Kompetenstrappan var ett nystartat företag, tog vi även på oss uppdraget att utveckla en helt ny grafisk profil åt dem. Genom att skapa denna grafiska identitet kunde vi hjälpa dem att definiera sitt visuella varumärke på ett sätt som tydligt återspeglar deras värden och mål. Genom en sammanhängande kombination av färger, typsnitt och designelement har vi skapat en grafisk profil som inte bara stärker deras närvaro, utan också ger en professionell och igenkännbar bild av deras företag.

Dokumentmall

Vi har skapat skräddarsydda dokumentmallar enligt vår kunds specifika behov och önskemål. Genom att ta hänsyn till deras krav och stil har vi skapat dokument som inte bara är funktionella utan också professionellt utseende. 

Vill du veta mer om vårt uppdrag för denna kund, eller är intresserad av att veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss nedan så tar vi ett första möte och ser vilka utmaningar vi kan hjälpa till att lösa! 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.