August hang loose on wheels

Med bakgrunder som kockar, krögare och chocolatier så har August Hang Loose on Wheels ett brett utbud på vad som kan lagas ifrån deras foodtruck. Denna foodtruck är helt ”off-grid” och behöver ingen påkopplad ström eller vatten. Det gör dem väldigt flexibla och kan laga mat så gott som vart kunden än befinner sig.

Hemsida

Uppdraget att ta August Hang Loose on Wheels och deras foodtruck & catering online blev för oss att skapa en snygg och enkel hemsida för verksamheten, som följer samma grafiska stuk som verksamhetens foodtruck. Syftet var att lyfta fram historien bakom verksamheten och sin frontman, August. Utöver detta skulle verksamheten kunna ta emot bokningar till event och aktiviteter, visa upp inspiration genom sin mat och tidigare uppdrag, och låta besökare lämna gästboksinlägg via hemsidan. 

Vill du veta mer om vårt uppdrag för denna kund, eller är intresserad av att veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss nedan så tar vi ett första möte och ser vilka utmaningar vi kan hjälpa till att lösa! 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.