Alteri Care

AlterCares driver fram förändring inom vården med sin innovativa digitala vårplattform. Genom att sammanföra vårdgivare och patienter, öka patientens delaktighet och optimera arbetsflöden, möjliggör plattformen en smidigare och mer effektiv vårdupplevelse. Säkerhet och dataintegritet är prioriterade för att skydda känslig information. 

Hemsida

Den tidigare webbplatsen saknade tydlig information om AlterCares tjänster och underlät inte heller förståelsen kring hur den digitala plattformen fungerade. Besökare hade svårt att få en översikt över företagets erbjudanden och hur den innovativa vårplattformen kunde gynna dem. Det var en brist som vi prioriterade att åtgärda i den nya designen.

Genom att kombinera bättre design med ökad tillgänglighet har vi skapat en plattform som inte bara är visuellt tilltalande utan också fylld med omfattande information om AlterCares tjänster och värderingar.

Dokumentmall

Vi har skapat skräddarsydda dokument enligt vår kunds specifika behov och önskemål. Genom att ta hänsyn till deras krav och stil har vi skapat dokument som inte bara är funktionella utan också professionellt utseende.

Enklare grafisk profil

Vi har skapat en enklare grafisk profil genom att definiera och välja specifika färgpaletter. Genom detta har vi hjälpt dem att etablera en tydlig visuell identitet som kan användas i deras kommunikation och designmaterial.

Support

Efter avslutat hemsidesprojekt valde kunden att fortsätta med ett supportavtal för att säkerställa kontinuerlig support och stöttning vid uppdateringar, mindre justeringar samt andra frågor och ärenden som rör hemsidan.

Genom detta supportavtal garanteras månatliga uppdateringar av deras webbplats, för att se till att alla funktioner fungerar som de ska. Dessutom har de möjlighet att framföra supportärenden för att få hjälp med ändringar genom rådgivning eller praktiskt genomförande. Detta ger kunden en pålitlig och anpassad supportstruktur för deras webbplats.

Vill du veta mer om vårt uppdrag för denna kund, eller är intresserad av att veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss nedan så tar vi ett första möte och ser vilka utmaningar vi kan hjälpa till att lösa! 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.